Renovació del Consell Escolar de l’EMMB

Benvolguts/des alumnes, famílies

Aquest mes de novembre cal fer la renovació de la meitat dels membres representants del professorat, pares i mares i l’alumnat major de 12 anys del nostre Consell Escolar. Com ja sabeu, aquest és el màxim òrgan de govern dels centre educatius i permet implicar en major mesura a la comunitat educativa en el dia a dia de l’EMMB.

Us animem a formar part d’aquest consell escolar, tant representant el sector de pares i mares com el d’alumnat de l’escola. Si us interessa presentar-vos com a candidats/es, podeu adreçar-vos a la Secretaria de l’escola fins al 22 de novembre. Formar part d’un Consell Escolar implica, a grans trets, assistir a un màxim de tres reunions al llarg del curs escolar.

Procés i calendari:

  • A partir del 14 de novembre: Consulta a Secretaria del cens electoral de pares, mares i tutors i el cens d’alumnes de partir de 1r d’ESO.
  • Fins el 22 de novembre: període de reclamacions d’aquest cens
  • Fins el 22 de novembre: presentació de candidatures a la Secretaria de l’EMMB.
  • 23 de novembre: publicació de les candidatures al tauler d’anuncis i al blog de l’EMMB.
  • Del 26 al 30 de novembre: Votacions a la secretaria de l’EMMB (horari 10h a 12h – 16h a 19:30 h). Cada elector/a (pare, mare, alumne a partir de 1r d’ESO) podrà votar un màxim de 1 pare/mare o 1 alumnes com a representants del seu sector al Consell Escolar.
  • 3 de desembre: publicació dels resultats de les votacions.

Us animem a participar d’aquest procés ja sigui presentant la vostra candidatura, animant als vostres fills/es de més de 12 anys a representar el seu sector i, sobretot, votant durant la setmana de les eleccions. El Consell Escolar resultant serà un òrgan de participació que jugarà un paper important en el  funcionament de l’EMMB en els següents dos anys.

Resultat d'imatges de consell escolar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s