AFA

L’Associació de Famílies de l’EMMB es crea el mes de juny de 2015 com a fruit de la voluntat d’un grup de pares i mares de participar del dia a dia de l’escola, col·laborar i fer present la seva opinió. L’AFA de l’EMMB té tres objectius prioritaris:

  1. Facilitar la interlocució entre les famílies i l’escola. Mantenir reunions periòdiques amb la direcció i realitzar trobades amb les famílies de forma trimestral.
  2. Donar suport a les activitats de l’escola: ja siguin concerts, sortides, trobades i esdeveniments diversos, sempre en coordinació amb la direcció.
  3. Promoure una borsa d’instruments que permeti una circulació fluida entre aquells alumnes que es vulguin despendre d’instruments i d’altres que en necessitin.

La Junta de l’AFA està formada per Mirna Vilasis, Manel Doñate, Pilar Planas, Núria Tuneu, Conxa Planas, Marta Padrés, Gemma Sarquella, Lu Farrés i Mireia Llorens.

Podeu contactar amb l’AFA a través de la bústia que hi ha al costat de Secretaria o escrivint a aquest correu electrònic: afaemmb@gmail.com

BORSA D’INSTRUMENTS:

Per tenir accés a aquesta borsa, cal ser soci de l’AFA. Si esteu interessats en algun instrument o en publicar-hi el vostre anunci, poseu-vos en contacte amb l’associació a través del seu email i us explicaran com procedir.

Normativa borsa d’instruments

Borsa instruments 2a mà – AFA

Carta Banc de llibres

Full donació Banc de llibres

VULL SER SOCI DE L’AFA

Avantatges carnet estudiant EMMB