Casal d’estiu d’arts escèniques

L’Aula de Teatre i l’Escola Municipal de Música de Banyoles organitzen cada estiu un casal d’estiu d’arts escèniques en el qual nens i nenes d’entre P4 i 2n d’ESO participen en el muntatge i posada en escena d’un musical.

Viuen en primera persona les fases d’un procés de creació teatral: la idea, el guió, la definició de personatges, l’escenografia, el maquillatge, la coreografia, la difusió, etc. I, per acabar… assajos, nervis i molta il·lusió davant del resultat final que és un espectacle que integra música, teatre i dansa. Que comenci!

El casal es desenvolupa en grups per edats de la mà de professionals del sector de la música, el teatre i la dansa. Cada setmana es treballen les diferents disciplines transversalment d’una manera divertida i creativa. Al mateix temps, es realitza alguna activitat extraordinària que complementa la proposta setmanal (sortides, jocs, gimcanes, visites cultural o tallers).

Més enllà de les aptituds escèniques, el casal també té com a objectiu promoure la convivència, la cohesió i el treball en equip.

Informació casal d’estiu QUECOMENCI_2018

Fotos de la representació final del casal d’estiu QUE COMENCI!, juliol 2017

 QUE COMENCI 2016:

casal ultim dia

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

—————————————————————————-

LLEURE PER A TOTHOM

LOGO lleure

Lleure per a Tothom és una proposta de lleure creada de manera compartida per l’Ajuntament de Banyoles, les entitats educatives que s’hi comprometen, i la ciutadania. Lleure per a tothom és un projecte que pretén fomentar la interculturalitat i la cohesió social a través de l’educació en el lleure.